https://expressbydgoski.pl
reklama
Głosowanie zakończone
Plebiscyt: MISTRZOWIE SMAKU

Wybieramy Kelnera Roku Polski

Mam na imię Aleksandra. Jestem magistrem Kryminologii i Kryminalistyki, ale na codzień spełniam się w roli kierownika sali w jednej z najlepszych restauracji w regionie - w Okovicie. W świecie gastronomicznym najważniejsza jest dla mnie jakość, życzliwość i dobry serwis, a to wszystko jest zawarte u nas, w Rzeszowie na ulicy Sędziszowskiej. Wybrałam pracę na sali, pracę z ludźmi. Daje mi to radość i jest bliskie mojemu sercu, chodź nie jest to lekkie i wymaga wielu wyrzeczeń. W życiu zawodowym stawiam na ciągły rozwój i doskonalenie swoich umiejętności. Uwielbiam jeździć na szkolenia, wymieniać się doświadczeniami i inspirować. Cenię pracę zespołową, doceniam całą załogę i uświadamiam że wszyscy gramy do jednej bramki. Od niedawna buduję także swoją markę na instagramie - gastrobyola, gdzie dzielę się ciekawostkami ze świata gastro oraz z przymrużeniem oka ukazuję lifestyle pracownika gastronomii.