2/14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
MAŁO ORZECHOWE (MIGDAŁOWE, Z ORZECHÓW ZIEMNYCH, WŁOSKICH,...
fot. Pixabay

MAŁO ORZECHOWE (MIGDAŁOWE, Z ORZECHÓW ZIEMNYCH, WŁOSKICH, LASKOWYCH, Z NERKOWCÓW)
Masła orzechowe pasują idealnie na kanapki, szczególnie na słodko. Można je serwować solo albo pod dżem, owoce czy miód. Ale masło orzechowe ma lekko słony smak, więc będzie również ciekawie smakować w połączeniu z wędliną czy warzywami.

Masła orzechowe świetnie sprawdzą się również jako baza sosów, na przykład do mięs.

Zobacz również

Dawne księgi wrócą do Muzeum Apteki „Pod Łabędziem” w Bydgoszczy

Dawne księgi wrócą do Muzeum Apteki „Pod Łabędziem” w Bydgoszczy

Trasa Bydgoszcz-Toruń. Przeciągają się negocjacje z wykonawcą odcinka drogi S10

Trasa Bydgoszcz-Toruń. Przeciągają się negocjacje z wykonawcą odcinka drogi S10

Polecamy

Srebrna Natalia Kaczmarek, brązowa Anna Kiełbasińska! Dwie Polki z medalami

Srebrna Natalia Kaczmarek, brązowa Anna Kiełbasińska! Dwie Polki z medalami

Maciej Bodnar piątym czasowcem Europy

Maciej Bodnar piątym czasowcem Europy

Kolejna groza w Nowym Jorku. Nie tylko małpia ospa zagraża mieszkańcom

Kolejna groza w Nowym Jorku. Nie tylko małpia ospa zagraża mieszkańcom

Dodaj ogłoszenie