3 z 10
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ram jest Napalczykiem, który wraz ze swym rodakiem prowadzi restaurację Masala na starówce. Ten mały lokal z kuchnią indyjską przy ul. Małe Garbary ma swoją wierną klientelę. Ruch był jednak zbyt mały, by mówić o dobrym biznesie. Stąd pomysł wezwania na pomoc Magdy Gessler.
- Ekipa liczyła 14 osób i naprawdę dużo się tu działo. W czwartek zakończyliśmy pracę o godzinie 3.00 w nocy - opowiada Ram. - Po rewolucji nazywamy się Żar Tandoorii (tandoor to tradycyjny gliniany piec hinduski). Nadal będziemy podawać dania kuchni indyjskiej i tajskiej, ale będziemy mieli nowe, krótsze menu. Zmienił się też wystrój restauracji.
Magda Gessler i Kuchenne Rewolucje w Toruniu i Kujawsko-Pomorskiem - zobacz dotychczasowe przemiany!